Kota Radja karperkoppelwedstrijd 6,7,8 Oktober 2017

Een prachtige kota radja koppel wedstrijd hebben we achter de rug, spanning al om en in de laatste uurtjes viel pas de beslissing na 2 zware nachten, regen regen en nog eens regen eiste het uiterste van de vissers maar de vangsten waren geweldig, 69 karpers werden er geland met als uiteindelijke uitslag: 1. Harmjan Halfwerk en Matthijs logtenberg 2. Gerard wolf 3. Engel westenberg en Patrick volkers

Top prestatie van Gerard Wolf ondanks dat hij net voor de wedstrijd hoorde geen koppelmaat te hebben. De mannen met de bollen van topsecret Van Ralph schinkel wisten uiteindelijk de doorslaggevende vangsten te innen en er met de winst vandoor te gaan.

Alle deelnemers bedankt voor de deelname en vooral het doorzettingsvermogen in deze barre omstandigheden, veel blubber en glijpartijen met helaas ook schade voor  een aantal vissers ,rodpod te water door pleziervaart en afgebroken piepers en een gekneusde vinger......... keiharde strijd maar wederom een puntgaaf resultaat voor alle toppers in deze weersomstandigheden. Dankzij onze partners en in het bijzonder  hengelsport zunnebeld hebben we een prachtig weekend gehad ????.