gezamelijke witviswedstrijd 6 mei 2017

Afgelopen zaterdag 6 mei was het dan zover de eerste (witvis) wedstrijd van het jaar.
Deze wedstrijd was georganiseerd door H.S.V. O & O en H.S.V. Vissie Vissie , tevens mochten de leden van H.S.V. Helpt Elkander en H.S.V. de Sportvisser aan deze wedstrijd deelnemen.
Dit hebben we gedaan zodat we hoopten op een hoge opkomst en deze was er gelukkig ook.
Er hadden zich voor deze wedstrijd 17 man opgegeven helaas moest er zich 1 afmelden.
Doordat we met zoveel deelnemers waren i...s er besloten om in twee vakken te gaan vissen elk vak had 8 deelnemers.We begonnen met de loting om half acht op het militair terrein aan de Zande.
Om half negen klonk het startsignaal voor de wedstrijd, het weer zat ons niet mee ondanks de hoopvolle berichten we zaten pal in de wind en was de temperatuur ook behoorlijk laag.
Al snel werden er bij sommige deelnemers de eerste vis geland. Helaas bleef het bij sommige hier ook bij. Er werd allerlei trucjes geprobeerd om de vis naar de plek te krijgen en uiteraard te vangen dit viel voor de meeste deelnemers niet mee. De vangsten deze dag waren behoorlijk slecht of dit aan het weer lag afgelopen dagen wie zal het zeggen.
Om 13:00 klonk het eindsignaal en daarna werden de gevangen vissen gewogen.
Ondanks de vangsten hebben we met zijn allen een zeer leuke ochtend gehad en hadden we de prijsuitreiking bij het clubgebouw ons stekkie van H.S.V. O&O.
De uitslagen van de wedstrijd zijn als volgt:
Vak A
1 H. Kieskamp 4200 gram
2 B. Mulder         2950 gram
3 F. van Emst     1990 gram
4 J. van Loo     1420 gram
Vak B
1 A. van de Zwan 969 gram
2 B. van Beek 963 gram
3 J. Rorije 934 gram
4 H. van Pijkeren 709 gram